Εγγραφή ως ΠΟΛΙΤΗΣ στο ΑΡΙΑΔΝΗ
 
Ο Πολίτης ΠΡΙΝ την εγγραφή ΠΡΕΠΕΙ να διαθέτει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
 
Δημιουργώντας προφίλ στο ΑΡΙΑΔΝΗ ο χρήστης έχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες της πλατφόρμας οι οποίες παρέχουν προσωπικές πληροφορίες όπως Κτηματικά, Φορολογικά, Κοινωνικές Ασφαλίσεις και άλλα που θα προστίθενται σταδιακά.
Για το λόγο αυτό ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να καθορίζετε από τον εγγεγραμμένο χρήστη και να παραμείνει μυστικός για αποκλειστική χρήση από τον ίδιο.
Βήμα 1: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ 
Από την κυρίως οθόνη να επιλεχθεί το "Εγγραφή ως Πολίτης/Φυσικό Πρόσωπο"
 

Βήμα 2: Πατήστε "Συνέχεια"
 
 
Βήμα 3: Στο κενό πεδίο, να γραφτεί αυτό που φαίνεται στο παραθυράκι και να επιλεχτεί το κουμπί "Συνέχεια"
 
 Βήμα 4: Αφού συμπληρωθούν τα πεδία της οθόνης να επιλεχτεί το κουμπί "Συνέχεια"
 


 
 Βήμα 5: Να συμπληρωθούν τα πεδία και μετά να επιλεχτεί το κουμπί "Δημιουργία Προφίλ"
 

 
Βήμα 6: ΟΘΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΦΙΛ


Για να Πιστοποιηθεί και Ταυτοποιηθεί το Προφίλ σας έτσι ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιείτε τις εξειδικευμένες ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΡΙΑΔΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να παρουσιάσετε τον μοναδικό 16ψήφιο αριθμό του προφίλ σας μαζί με την Ταυτότητα σας στον υπάλληλο του ΚΕΠ/KEΠO.
Βήμα 7: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΦΙΛ
Παράλληλα, με την ολοκλήρωση της πιο πάνω διαδικασίας, στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο έχετε παραλάβει ένα email το οποίο θα πρέπει να ανοίξετε και να κάνετε κλίκ στην επιλογή ACTIVATE ACCOUNT εντός 15 λεπτών, έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν οι κωδικοί πρόσβασης σας.
 
Διαδικασία Πιστοποίησης σε Κυβερνητικό Οργανισμό (ΚΕΠ ή ΚΕ.ΠΟ)
Για να Πιστοποιηθεί και Ταυτοποιηθεί το Προφίλ σας έτσι ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιείτε τις εξειδικευμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΡΙΑΔΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να παρουσιάσετε το μοναδικό 16ψήφιο αριθμό του προφίλ σας μαζί με την Ταυτότητα σας σε Κυβερνητικό Οργανισμό ΚΕΠ ή ΚΕ.ΠΟ. Εκεί θα συνδεθεί η ταυτότητα σας με το Προφίλ σας έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε υπηρεσίες με προσωπικά σας στοιχεία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής πατήστε εδώ